Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Гозби |
Търсене     

МИШ-МАШ


фотография:http://otslabnismen.blogspot.com

Продукти:
8 яйца
60 гр. масло или олио
4 домата
7-8 пиперки
1 глава лук
150 гр. сирене
магданоз
сол

Приготвяне:
Ситно нарязаният лук се задушава в мазнината. Прибавят се пиперките, предварително опечени, обелени и нарязани на парчета. След като и те се позапържат, се слагат обелените и нарязани на ситно домати. Сместа се задушава, докато течността се изпари напълно. Прибавят се натрошеното сирене, ситно нарязаният магданоз и яйцата, разбити с малко сол. Ястието се пържи, като се бърка непрекъснато, докато яйцата се стегнат. Поднася се топло.


09 / 08 / 2011 Добавил : katerina
Четения : 22965
Източник : Българска национална кухня

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  



 НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg