Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ
  DVD Самоучител-01 /14
  За ансамблите /7
  За конкурсите /2
  КЛУБ на ХОРОТО /8
  Празник на Хорото /5

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ОТЗИВИ | DVD Самоучител-01 |
Търсене     

РАДИО БЪЛГАРИЯ, ВТОРНИК,13 НОЕМВРИ 2007.
Програмата на Радио България на 13 ноември 2007 г.

За традициите и желанието да ги възродим, за силата, която ни дават и възможността да намерим себе си ще говорим днес в “Как живеем“.

Ще разберете как млади хора от Сливен се опитват да съхранят своите стари родови традиции. Те са наследници на каракачаните - един от най-древните народи на Европа, които са останали дълго време изолирани от живота на останалите общности, и поради това все още са загадка за много наши сънародници. Завесата към миналото повдигат младите чрез програма, наречена ”Каракачаните - близки и непознати”.

Гост в предаването ни е
Борислав Славов. Той е бизнесмен, но тук идва в качеството си на любител и танцьор на български народни танци. Магията на ритъма го завладява преди година, когато посещава за първи път един от множеството клубове за народни танци в София - ЧАНОВЕ.

Усетил очарованието на общуването чрез музика и танц, той решава да приобщи повече хора към тази кауза. Така, заедно с хореографите на клуба - Милена и Костадин Господинови, създават един уникален “Самоучител по български народни танци”. Той е в DVD-формат и включва пет от най-популярните български народни хора. Какво ще научите чрез този диск ще разберете от г-н Славов.

Преди това обаче ще говорим за един актуален казус - как дейността на компания “Хилд” предизвика промени в Кодекса по застраховането в България.

Водещ на предаването е Елена Каркаланова.

Следват минутите за музика, в които Сибила Лилова представя “Мини-дискотека”.13 / 11 / 2007 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 19372
Източник : Радио България

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg