Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ФОРМАЦИИ |
Търсене     

МАЙСТОРИТЕ НА ТАНЦА

Танцова формация “Masters of the Dance” е създадена през 2005 година от хореографа Красимир Димитров и композитора Владислав Тодоров.
Групата изпълнява български фолклор, както и танци на народите. Репертоарът на състава е богат и колоритен - съдържа над 90 минути мизукално-танцова програма, която може да бъде изпълнена под характерни за България музикални инструменти на живо и на CD.
За времето от нейното създаване досега съставът е изнесъл над 170 концерта на местни и международни сцени. Участвал е в редица престижни международни фестивали в:
АМЕРИКА, ШВЕЦИЯ, ЮЖНА КОРЕЯ, ИЗРЕЛ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, О.А.Е., ЕГИПЕТ, КИПЪР, Турция, Сърбия, ФРАНЦИЯ, Гърция и Италия.
Танцова формация “Masters of the Dance” е съставена от много добре подготвени и атрактивни танцьори с дългогодишна сценична практика, създаващи много настроение и приятни незабравими емоции.
Вижте видео на традиционната фолклорна шоу програма „Българска сватба” http://www.youtube.com/watch?v=jV-iKgtpgPc
Masters of the Dance предлага програми за заведения, различни шоу програми за тържества от всякакво естество.

Повече информация на artmastersshow.com


15 / 10 / 2009 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 26231

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
14:47:08 16 / 02 / 2010 от elena (elena6) Най-добрият ансамбъл във Перник ! Страхотни са много успехи и за в бъдеще !
10:07:18 27 / 10 / 2009 от swenceto (s.m.d.) Майсторите на танца!Името говори само за себе си!Определено танциорите го защитиха на едно участие на което присъствах!Невероятна емоция,пъстра програма,завладяващ артистизъм!Докоснаха ме,позволиха ми да бъда част от тях,а не прост зрител!Благодаря ви!
00:23:58 21 / 10 / 2009 от mirkata (mirkata) тези хора са невероятни, настроението около тях е неописуемо, изпълнено с много чувство и удовлетворение от танците. Не бих пропуснал възможност да присъствам на тяхно участие, където и да е.
14:37:55 16 / 10 / 2009 от Vili (vilito85) Пръсъствала съм на няколко тенхи учасия, нещо наистина пъстро и завладяващо! Определено предлагат на публиката много повече от заучени танци и сценични усмивки. От лъчезарните танцьори струи невероятно настроение и положителна енергия. Наскоро присъствах на една сватба, на която участваха и това определено беше най-големия подарък за младоженците. Получи се наистина забележително тържество с уникална атмосфера, много веселие, танци и изненади. Благодаря на "Masters of the Dance" за незабравимите спомени, които ми оставиха! Много успехи в бъдеще! А на всички останали пожелавам да имат възможността да се насладят на невероятната им програма!
1   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg