Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ
  DVD Самоучител-01 /14
  За ансамблите /7
  За конкурсите /2
  КЛУБ на ХОРОТО /8
  Празник на Хорото /5

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ОТЗИВИ |
Търсене     

КРАКРА - ТАНЦОВ СПЕКТАКЪЛ

Танцов спектакъл възпя легендарния български воевода Кракра
Романтичната и героична история на болярина Кракра бе възпята в танцов спектакъл Сред VIP зрителите на шоуто вече са били президенти, кметове и дипломати
Сюжетно-драматичен танцов спектакъл „Кракра” на формацията „Masters of the dance” възпя легендарния воевода, бранил последната българска крепост пред набезите на византийците. Шоуто шества с успех из цялата страна.
Сюжетът на спектакъла пресъздава драматичната история на болярина Кракра. Героят е историческа личност. Той е отбранявал последната българска крепост, паднала под византийска власт – крепостта Кракра край Перник. Многочислената и въоръжена византийска армия отстъпвала пред шепата воини на Кракра. Цял свят със затаен дъх следял драматичните събития и се дивял на храбростта и непреклонността на българските воини. В спектакъла на „Masters of the dance” е пресъздадена и романтична любовна история, в която Кракра и неговата любима преживяват истинска драма, но силата на любовта им побеждава. Зрителите съпреживяват вълнуващата история, а внушението е засилено от умело подбраната музика, която съчетава традиционни и модерни елементи, атрактивната хореография, стилните костюми и артистичното изпълнение на танцьорите. Спектакълът въздейства еднакво както в зала, така и на открито. Игран е многократно пред различна публика, но продължава да впечатлява и да вълнува. Сред VIP зрителите на шоуто са били президентът Георги Първанов, кметове на населени места, дипломати. „Майсторите на танца” са играли спектакъла и на мястото, където преди хиляди години са се развивали истинските исторически събития, които са вдъхновили сюжета – крепостта „Кракра” в Перник.

Режисьор и хореограф на „Майсторите на танца” е Красимир Димитров, композитор и музикален ръководител е Владислав Тодоров. Квалифицирани в България и черпили опит в различни елитни шоу проекти в цял свят . Амбициозните момчета обаче решили, че мястото им е в България и че опита, който са събрали, трябва да реализират тук. От няколко години те ръководят професионалния танцов проект „Майсторите на танца” и школи в София и още три града. В школите любители изучават български народни хора и танци, зумба, пилатес, комбинирана гимнастика, фет бърнинг йога, боди шейпинг, аеробика и каланетика.


06 / 12 / 2011 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 9263
Източник : Ани Николова

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg