Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ
  DVD Самоучител-01 /14
  За ансамблите /7
  За конкурсите /2
  КЛУБ на ХОРОТО /8
  Празник на Хорото /5

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ОТЗИВИ |
Търсене     

КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ НА МАЙСТОРИТЕ НА ТАНЦА

Три часа Майсторите на танца пяха и танцуваха пред препълнен салон
Специален гост на концерта бе звездата на Ара мюзик Ива Давидова
С грандиозен тричасов концерт танцовата формация „Masters Of The Dance” и шоу агенция „Art Masters” отбелязаха края на годината и пожелаха весели празници на многобройните си почитатели, които препълниха залата в ОДК в Перник.
На сцената се качиха повече от 150 любители и професионалисти танцьори. Концерта започнаха най-малките, които се обучават само няколко месеца, но вече имат завидни умения и огромен хъс. Стилът се смени, когато малката Симона Енчева излезе на сцената с характерната ”Лунна походка” на Майкъл Джексън с танц на песента „Били Джийн”. С атрактивна нова блок програма се представиха опитните вече танцьори от формацията, които успешно концертират из цялата страна. Момичетата и момчетата изпълниха танци от различни фолклорни области. Цялата зала стана на крака, когато на финала танцьорите развяха българския флаг под звуците на песента „Земьо моя”.
Сурвакари нахлуха на сцената, за да изгонят злите духове и коледари наричаха и пожелаха на публиката здрава и щастлива нова година.
Концертът бе дебют за инструменталната формация „Art Masters Band”. В нея участват трима възпитаници на музикалното училище в София, сред които и внучката на именития български хореограф Йордан Янакиев Латина Буневска. Формацията изпълни нейно авторско произведение, посветено на дядо й - „Йордановска ръченица”. А публиката избухна в аплодисменти, когато в изпълнение на гайда, тамбура и гъдулка прозвучаха любими коледни мелодии от цял свят в аранжимент на музикалния ръководител на формацията Владислав Тодоров. Заедно с тях песни от различни фолклорни области изпълни познатата на публиката Милана Миланова, която също учи в музикалното училище в София.
Специален гост на концерта бе звездата на „Ара мюзик” Ива Давидова, която изпълни популярни песни от своя репертоар заедно с танцьорите от „Masters Of The Dance”.
Зрелищно шоу с танци на различни народи представи професионалната формация „Masters Of The Dance”. Те разходиха публиката из слънчева Гърция, гореща Испания и Русия. Финалът бе по традиция внушителен и отново изправи публиката на крака. На сцената се спусна българското знаме, а танцьорите извиха хоро на песента „Кой уши байрака”.
С този концерт, който бе успешен завършек на годината, танцова формация „Masters Of The Dance” доказа, че вече има своето заслужено място на националната и световна професионална сцена, както и че възпитанието и обучението на децата и младите хора в любов към музиката и към българското, е основна мисия за ръководителите на формацията Красимир Димитров и Владислав Тодоров. „Masters Of The Dance” вече постигнаха много, но и още много пътища предстоят занапред, споделиха организаторите на концерта.
Концертът бе генерална репетиция за „Masters Of The Dance”, които обещаха още по-зрелищно шоу на открито в центъра на Перник на 27 януари. Тогава в града се открива традиционният Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва 2012”. Тази година организацията на спектакъла бе поверена именно на популярната танцова формация и на шоу агенция „Art Masters”.


02 / 01 / 2012 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 9980
Източник : Ани Николова

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg